alice

alice

dinsdag 23 mei 2017

skyr van lidel lekker als toetje maar ook in kwark taart of als ijs lekker met zonnig weer!

zag deze week dat de lidel nu ook skyr ijslandse yogurt kwark had  de lidel versie van deze kwark  eh  ik weet nog dat je in de jaren 70 80   umer kwark/ yogurt had met zon koe op  de voorkant je had dat in naturel  smaak leek erg veel op griekse yogurt en de skyr van nu zelfde dikte smaak en bactieren  umer at je met kaneel of beetje bruine  suiker of honing    was toen te koop bij de miro en later ah   maar met deze yorgurt kwark  kun je met dit weer lekker kwarktaarten maken of deze potjes in de freezer leggen zodat je skyr ijs krijgt dus fozen yogurt idee lekker met warm weer  lekker fris en minder vet ik heb er paar in gevoren en dat werk goed  je krijgt skyr ijsjes dan lekker en weer eens iets anders je hebt ze in verschillende smaken  dus best wat keuze
en  ze zijn erg lekker als ijs of kwark taart ps ook lekker met beetje muesli

2 opmerkingen:

  1. Ja lekker zijn ze he. Invriezen zal vast ook heel lekker zijn, ik ga het proberen. Met wat fruit erdoor ook erg lekker!

    BeantwoordenVerwijderen