alice

alice

woensdag 29 februari 2012

konijnen, peters, en potters en veel water!

een aantal jaren geleden  ben ik  op vakantie geweest na het engelse  en beroemde lake- district o.a  leuke stadjes en dorpjes oa. hawkshead ,keswick, bowness on winderemere gezien en bezocht  en meuseums maar ook veel plekken bezocht van  een hele bekende dame  namenlijk ene miss potter! ja die van peter rabbit  ( pieter konijn)   wat  onzettend mooi  daar  de natuur de sfeer het licht en de vriendelijke mensen  het lake - district is echt ook een vakantie bestemming voor natuur liefhebbers buitenleven sport en veel wandelen het is ook zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen en als je van rust houdt en  top bestemming  en het is heel pittoreks  je ziet gewoon peter rond huppen met zijn vriendjes  met beetje( verbeelding)  super mooi stukje engeland!

dinsdag 28 februari 2012

dvds tip!

voor


             maart! zijn:  de geheime tuin.

                                                          en the calendar girls!
                                                           

home made cooking!

nu het nog een paar maanden van dat trieste weer is, buiten vooral nat en grijs  is het wel een leuk en goed idee om
lekker in je keuken bezig te zijn met bakken en koken  het is gezellig je kunt weer eens wat nieuws uitproberen ! en  kijken en proeven of het ook goed gelukt is en goed is uit gevallen
hier wat mooie exemplaren om uitteproberen?

veel plezier!

maandag 27 februari 2012

engelse boek tip

super grappig leuk boek!

house of elliot

super leuke kostuum drama serie

zondag 26 februari 2012

egg news london in de ban van pasen?

hallo,  had nog nieuwtje gevonden.  de engelse hoofdstad london is in de ban van the easterbunny vanaf as.  woensdag tot en met pasen zijn er eieren in en op en om bepaalde gebieden in london verstopt het is soort wedstrijd  eieren zoeken maar geen gewone eieren het zijn design eggs van beroemde ontwerpers (mode kunst enz)  je kunt er een bepaald bedrag  winnen en de eieren worden geveild  door een beroemd veiligshuis! en gaat dan naar een goeddoel dus mocht je nog een weekendje naar london gaan vergeet dan niet te zoeken wie weet  vind je net dat speciale ei?  erg grappig idee daar moet je weer echt engels voor wezen!
http://www.thebigegghunt.co.uk/